Een manier om ervoor te zorgen dat je nooit een trainingsgevoel verlaat waarin je niet genoeg moeite hebt gedaan, is door de sled push als finisher te gebruiken. Wat je ook van tevoren hebt gedaan, als je aan het einde een paar keer 25m duwt of je trainingssessie laat je absoluut kapot gaan – het is een zet die geen gevangenen nodig heeft.

We hopen dat dat nog niet is gelukt. je uit, want het is een zet die ongetwijfeld de moeite waard is om je onderlichaam te versterken. Alle belangrijke beenspieren werken overuren, samen met je bilspieren en core, terwijl je met de slee rijdt, en ze doen dit op een functionele manier die je sportprestaties ten goede komt en dagelijkse bewegingen gemakkelijker maken.

< p> De sledepush werkt ook goed als een relatief low-impact cardio-oefening, wat vooral handig is voor hardlopers. Het voortbewegen van de slee bootst de beweging van het hardlopen na en daagt dezelfde spieren uit zonder de gewrichten zo zwaar te belasten. Het is een geweldige aanvulling op een HIIT-training of je krachtsessie op je beendag, en zoals hierboven vermeld, zal het je als een alles-in-een-finisher vloeren.

Hoe de slee te duwen

Laad de slee met gewicht. Het is niet gemakkelijk om te beoordelen hoeveel wanneer je het voor het eerst probeert, maar je zult snel weten of je te veel hebt geladen, want je kunt het geen centimeter verplaatsen. Onthoud dat die eerste centimeters vanaf stationair het moeilijkste deel zijn. Zodra de slee op gang komt, voelt het gemakkelijker om het gewicht te verplaatsen.

Video Smart Player uitgevonden door Digiteka

Neem een ​​lage positie in tegen de slee met gestrekte of gebogen armen. Hoe lager u uw lichaam op de grond krijgt, hoe gemakkelijker het duwen zal zijn – tenzij u helemaal gaat en gaat liggen. Zorg er bij het voorwaarts bewegen voor dat uw kern stevig is en dat u bij elke stap door uw voorvoet rijdt en uw voeten op heupbreedte uit elkaar houdt.

Als u uw kracht wilt verbeteren en een goede cardiotraining, duw de slee sneller en langer; als krachttoename uw primaire doel is, marcheer dan over korte afstanden met meer gewicht. De afstand die je kunt afleggen, hangt een beetje af van de sportschool waarin je je bevindt, vooral in stadscentra waar je niet mag verwachten dat je 50 meter lang hoeft te duwen, maar je zou in de meeste gevallen 25 meter moeten kunnen pushen.

Sled Push Finisher

Pak een slee en stapel een stapel halterschijven aan de zijkant van de baan. Als je kunt, pak dan zoveel mogelijk van hetzelfde gewicht.

Stel een timer van vier minuten in en duw de slee naar het einde van de baan en terug. Als je eenmaal terug bent bij het begin, voeg je zo snel mogelijk een bord toe aan de slee en ga je de baan weer op en af. Blijf voor elke ronde gewicht toevoegen tot de tijd om is.

Door met een laag gewicht te beginnen en geleidelijk te verhogen, tikt u uithoudingsvermogen, hypertrofie en opbouw van kracht af – als u het de volle vier minuten volhoudt, dat is. Het resultaat zal zijn grotere spieren die langer meegaan.

En deze boormachine is niet alleen een geweldige finisher voor uw beenspieren, maar zorgt ervoor dat u min of meer non-stop en met een hoog energieverbruik kunt werken, wat betekent dat het uw hartslag zou moeten verhogen tot een vetverbrandingsdrempel.

Leave a comment