Dit heerlijke veganistische toetje is niet alleen heerlijk smeuïg, maar ook nog eens gezond! Het lijkt misschien gek om avocado en chocolade te combineren, maar je proeft de avocado bijna niet. Verder bevatten avocado’s bevatten de gezonde Omega-3 en Omega-6 vetten, die heel goed voor je huid, hersenen en spijsvertering zijn. Puur cacao poeder zit ook vol met mineralen en antioxidanten en is dus heel goed voor je! Geniet van dit heerlijk (gezonde!) toetje. De Okinawa Chocolade Mousse is zowel warm als koud erg lekker.

Okinawa Chocolade Mousse

Gang Dessert
Bereidingstijd 15 minutes
Totaal Tijd 15 minutes
Porties 4

Ingredienten

  • 2 avocado's
  • 80 ml honing
  • 45 gram cacao poeder (puur)
  • 60 ml amandel melk
  • ½ theelepel vanille
  • snufje zeezout
  • frambozen (optioneel)
  • kokosschaafsel (optioneel)
  • muntblaadjes (optioneel)

Instructies

  1. Verwijder de schil van de avocado’s en haal de pitten er uit.

  2. Plaats alle ingrediënten in de blender en mix deze tot een zacht geheel.

  3. Plaats de Chocolade Mouse in 4 doorzichtige glaasjes.

  4. Serveer met kokos schaafsel, muntblaadjes of verse framboosjes. Eetsmakelijk!


    Laat ons weten wat jij van de Okinawa Avocado Chocolade Mouse vond!

Leave a comment