Over Mij

Over Alex

Hallo allemaal! Mijn naam is Alex van Trirum. Net als veel mensen in onze westerse maatschappij heb ik lange tijd heel ongezond geleefd en kampte ik met ernstige vormen van overgewicht. Ik begon me steeds meer zorgen te maken over de lange termijn gevolgen van mijn ongezonde levensstijl en ben stap voor stap ben ik steeds meer informatie gaan verzamelen en heb belangrijke stappen gedaan om iets te doen aan mijn ongezonde wijze van leven.

Het was ook niet zo dat dit zonder slag of stoot ging. Het was een langdurige en soms moeizame strijd, maar Vooral eigenlijk met mezelf, want uiteindelijk is het een kwestie van de juiste stappen nemen. Het belangrijkste is zorgen voor de juiste voeding en de verkeerde voeding zoveel mogelijk mijden. Zorgen voor voldoende beweging en vooral zorgen voor voldoende rust. Het resultaat van mijn strijd resulteerde in een gewichtsverlies van 40kg. Zelf heb ik een aantal diëten geprobeerd, maar dit zijn meestal tijdelijke oplossingen. Alex BrugAls je niet bereid bent de meest ongezonde zaken uit jouw voedingspatroon te halen heeft eigenlijk geen enkel dieet echt zin. Helaas is dit niet wat de meeste mensen willen horen. Uiteindelijk zorgt een gezond lichaam voor een gezonde geest zodat je echt het maximale uit je leven kunt halen en liefst zo lang mogelijk zonder op vervelende manieren af te takelen, wat ik helaas veel om me heen heb zien gebeuren.

Ik durf nu gerust te stellen dat deze slag voor mezelf gestreden is, maar dat wil daarom niet zeggen dat mijn strijd voorbij is. Ik heb besloten om mijn ervaringen en opgedane kennis nu in te gaan zetten om anderen te helpen in deze strijd. Ik ben ervan overtuigd dat verspreiden van de juiste kennis de eerste stap is naar een langer en gezonder leven. Helaas worden we dagelijks gebombardeerd met de meest ongezonde verleidingen. Een veel gehoorde uitspraak is dat je ook van je leven moet kunnen genieten. Uiteraard ben ik het met deze stelling eens, maar het mooiste lijkt me als je en van je leven kunt genieten en tegelijkertijd gezonder kunt leven zodat je nog langer van je leuke leven kunt genieten!