Maak eerst de marinade door het sap van twee limoenen en de 3 geperste knoflookteentjes met elkaar te mengen. Snijd de kipfilet in reepjes en giet de marinade hierover. Zet de gemarineerde kip voor minstens 30 minuten in de koelkast.
Snijd de paprika’s in reepjes en de ui in halve ringen.
Verhit een wok en voeg 1 eetlepel olijfolie toe. Bak hierin de gemarineerde kipfilet totdat deze gaar is. Haal de kip vervolgens uit de pan en zet deze even afgedekt aan de kant. De kip moet gaar en sappig zijn, als je deze te lang bakt wordt de kip droog. De overige marinade gooi je weg.
Bak de ui en de paprika’s in dezelfde wok totdat deze gaar zijn. Bestrooi de groenten met de gemalen komijn, het zout en de gerookte paprikapoeder en bak deze een paar minuten mee. Doe de kip erbij en je Okinawa Kip Groenten Fajita is klaar, eet smakelijk!